Procedura Transport

Conditii pentru transportul cainilor si pisicilor

  • Nici un animal de companie, caine sau pisica, nu poate sa calatoreasca in afara Romaniei fara Pasaport International valabil.
  • Cainele sau pisica poate pleca din tara, conform legislatiei in vigoare, doar dupa implinirea varstei de 4 luni si doar dupa ce a fost microcipat si vaccinat antirabic.
  • Vaccinul antirabic trebuie sa fie facut cu minim 21 de zile inainte de data programata pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat si parafat si trebuie sa aiba stampila rotunda si folia securizata.
  • Cu maxim 24 de ore inainte de plecare cainele sau pisica trebuie deparazitat intern si extern si trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie sa se regaseasca in pasaportul animalului.
  • Cu 5 zile inainte de calatorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea sa completam in Sistemul International Traces

Procedura transport

Pentru a va transporta catelul sau pisicuta in locatia dorita trebuie indeplinite cateva formalitati​:

  1. Primul pas este sa completati Formularul de Rezervare. Acesta trebuie completa cu foarte mare atentie (se utilizeaza datele pe care la regasiti in pasaportul animalului). Daca aveti mai multe animale de companie de transportat atunci va trebui sa completati cate un formular pentru fiecare in parte.
  2. Dupa ce ati completat „Formularul pentru Rezervare”va rugam sa-l trimiteti la adresa de e-mail contact@roadtrip2happiness.ro. In cel mai scurt timp, de la primirea e-mailului, un membrul al echipei noastre va lua legatura cu dumneavoastra pentru a pune la punct detaliile calatoriei.